AKSARAY / ESKİL - Şehit Muhammet Erkesikbaş Ortaokulu

Şehit Muhammet Erkesikbaş Ortaokulu

Mimar Sinan Mahallesi Tol Küme Evleri No59/1 Eskil/AKSARAY
Vizyon
• Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
Misyon
Katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2016/2017 BİRİNCİ DÖNEM TEOG SINAVI İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2018-2019 LGS İLÇE BİRİNCİLİĞİ 2018-2019´da 2 ÖĞRENCİMİZ BURSLULUĞU KAZANMIŞTIR
08:50-14:50 08:50-15:45
Kalorifer (kömürlü)
Öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köy halkı tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlamaktadır.Öğrencilerimizin tamamı köyümüzden olup,başka yerden öğrenci taşıması yoktur.
Aksaray uzaklık 65 km Eskil uzaklık 13 km